a
vizes kancsó és a vizes szett


Ez egy mindössze 3 perces oldal. Ennyi idő alatt el lehet dönteni, hogy... (folytatás alul)
Teljes név

E-mail cím

Postai cím

Mobilszám

Terméknév

Mennyiség

Egyéb

(itt lehet pontosítani és egyéni kérést-kérdést beírni)
Megrendelésnél szíveskedjék PONTOSAN kitölteni. Cím és mobilszám azért szükséges, mert a futárszolgálat ezek hiányában (vagy pontatlanság esetén) nem tudja a kiválasztott terméket Önhöz eljuttatni.
Kitöltési segítség bővebben   
   még bővebben   
"A Víz képes rá, hogy emberek nélkül létezzen,
de az emberek víz nélkül, csak pár napig tudnak életben maradni."


Néhány csepp ismeret:
Miközben bolygónk felszínének közel 2/3-át víz borítja, a Föld teljes vízkészletének mindössze csupán 2-3%-a friss víz. Ráadásul ennek a kicsiny mennyiségnek a többsége a pólusoknál jégként, vagy egyéb más hozzáférhetetlen formában létezik.
Bolygónk vizének mindössze 0,2%-a iható!


Egyes kutatók szerint úgy kell elképzelni a vizet, mint egy élő organizmust. Minden víz kapcsolatban áll minden vízzel. A pilisi forrás összeköttetésben áll az Északi Tenger vizével vagy bármely más területen lévővel. Ha valaki belepiszkít a Dunába, az egyben belepiszkított minden vízbe. Ha ebből a rendszerből kiragadjuk és betuszkoljuk valami koszos csőhálózatba, netán egy műanyag palackba, a víz döglött vízzé válik, elveszti kapcsolatát az egésszel.
1 perc ráadás:

Mit jelent az, hogy döglött víz?
Ez azt jelenti, hogy hiába volt annak a víznek az ásványi- és egyéb összetétele a szervezet számára megfelelő, semmit sem ér. Sőt, a csővezetékben lerakódott szennyeződésekkel, a fertőtlenítő klórral vagy a műanyag palackból kioldott mérgekkel dúsítva, kifejezetten káros a szervezetre, az egészségre.
"Az élelmiszeripar rátette kezét az ásványvíz gyártására. Mivel egy jó ásványvíz mindig helyhez kötött, egy-egy forráshoz, de ez nem biztosítja a korlátlanul magas profitot, ezért az ásványvizek nagy része mesterséges.
Sok ismeretlen eredetű palackos víz a magyar ivóvíz minőségét el sem éri, azaz rosszabb a víz minősége, mint a csapvízé."
Az úgynevezett urbanizált emberek túlnyomó többsége nincs tisztában a tiszta élő víz fontosságával. Azt gondolják, megveszem a boltban, azt úgyis ellenőrzik, oszt jól van...
Pedig nincs jól!
Érdemes egy kicsit tájékozódni e tekintetben. Elég sok anyag található az interneten (például Prof. Shoi YAMASHITA), a részletekbe most nem mennék, hisz Poul Anka hamarosan befejezi az éneklést, lejár a 3 perc...

Mivel viszont a víz dipólusos szerkezete képessé teszi arra, hogy kiszabadulását követően néhány óra alatt regenerálódjon, felvegye a kapcsolatot az egésszel, nincs minden veszve.
Így tehát adva volt az ötlet ahhoz, hogy vizeskancsót készítsek  kerámiából.

Az általam készített vizeskancsónak tehát alapvető lényege, hogy a benne tárolt ivóvíz képes felvenni a kapcsolatot a Föld egészével, mivel nincs elzárva, a néhány órás pihentetés alatt a döglött víz újból élővé válik. Az edény sem kívül sem belül nincs mázazva, ennek következtében a szivárgó nedvesség az edény külső faláról elpárologva folyamatos hűtést biztosít, így akár a meleg szobában, akár a nyári forróságban hideg vizet fogyaszthatunk.
Javasolt a palackos, szénsavval dúsított "bolti" vizet is átönteni, mert a káros, savasító szénsav kipárologhat.
A csapvízben található rendkívül káros fertőtlenítő klór nagy része elpárolog, a víz minőségi összetétele javul. Persze víztisztítóként nem használható, az egyébként általam ajánlatosnak tartott víztisztítót nem helyettesíti.


Bevezető áron a kancsó 3800.- forintért, a kupák darabonként 1400.- forintért rendelhetők


belépés az üzletbe

ugrás az első oldalra

veszélyes vizek

oldaltérkép
Mivel viszont a víz dipólusos szerkezete képessé teszi arra, hogy kiszabadulását követően néhány óra alatt regenerálódjon, felvegye a kapcsolatot az egésszel, nincs minden veszve.
Nos, ez adta az ötletet ahhoz, hogy vizes kancsót készítsek  kerámiából.
A magas tűzön kiégetett porózus szerkezetű természetes anyag jótékony hatása közismert. A természeti népek szokásait vizsgálva láthatjuk, hogy soha nem "zárták be" a vizet.

lejárt a zene, letelt a 3 perc, most már el tudja dönteni, hogy kell-e Önnek vagy családjának...