Mit lehet itt vásárolni?


Barbie babáért valahova máshová kell mennie. Mostanra bizonnyal észre vette, hogy nem egészen szokványos WEB-lapon tartózkodik.
Pénzért megvehetőek természetesen az általam készített kerámiatermékek.
De!!! Mindenképpen szeretném, hogy mindazok, akik meglátogatnak, kellemes benyomással távozzanak.

Nem olyan nagy baj, ha valaki nem vásárol most. Ha jól érezte magát, talált érdekességeket, esetleg meglepőt, jó benyomást szerzett, vissza fog találni. Lehet, hogy nincs elég pénze vagy most semmire sincs szüksége a választékból . Ahhoz, hogy "képben legyen", hogy folyamatosan tájékozódjon az újdonságokról, akciókról, hírekről is, elegendő, hogy a hírlevélre feliratkozik.

Majd lesz pénze. Esetleg egy esküvői meghívás, születés- névnap, a Karácsonyról nem is beszélve. Mit is vigyek nekik? Hoppáááááá! A Várytól kényelmesen rendelhetek ajándékot, pláne, hogy még házhoz is szállítják!!!

Mindenesetre azt érdemes tudni minden kézművesről, bármely szakterületen is alkot, hogy saját életünkből, szívünkből teszünk egy darabot portékáinkba. Bizony, azok is, akik nem tudják a szakmájuk legjobbját adni, bizony azok is kezük, agyuk minden tudását adják, még ha az nem maga a tökély, akkor is. Bárki, aki kézművestől vásárol, az alkotót is magával viszi otthonába. És azt is érdemes megfontolni, hogy nincs két egyforma darab még akkor sem, ha "széríának" tűnik. Alapvetően ez az egyik igazi oka annak, hogy így szólok Önhöz, akit esetleg nem is ismerek személyesen.

Visszatérve a fő kérdéshez, hogy ti. mit is lehet itt vásárolni: vannak árucikkek, amelyeket meg lehet vásárolni látatlanban is. A kézművesek portékáit igazából kézbe kell venni, simogatni, szeretni kell. Hogyan lehet mégis megvenni egy szép darabot, ha nem foghatom a kezembe? Oldjuk fel ezt az ellentmondást! Ehhez az Ön bizalmára is szükség van, én pedig garantálom cserébe, hogy minden termékemre

100%-os visszavásárlási garanciát vállalok.

Ezek után jó vásárlást kívánok. Ha segítségre van szüksége, forduljon hozzám bizalommal.

Itt az internetes üzletben természetesen nem lehet az általam készített kerámiák teljes skáláját megrendelni. A kézművesség behozhatatlan előnye, hogy nincs két egyforma darab. A választékba azokat tettem, amelyek a lehetőség szerint pontosan olyanok, mint amilyennek a fényképek mutatják. Értelemszerűen apró különbségek mindíg lesznek.

A rendszeres hírlevelekből Ön értesülhet azokról a helyszínekről, ahol személyesen is jelen leszek, ott persze minden egyes darab kézbe is vehető, s két-három nagyon hasonló darab közül is lehet választani.

Például a borhűtőbe vésett minta sosem lehet egyforma, hisz nem sablonra készül, éppígy a csészék kézi mintázása sem, de ezt Önnek amúgy sem kell magyarázni.

Jut eszembe: feliratkozott a hírlevélre? Ha még nem,
itt  jobbra lent lehet.
kézmíves kerámia
Váry
Váry
kézmíves kerámia
Váry
kézmíves kerámia
hogyan lehet itt
vásárolni
mit lehet itt
vásárolni
az Ön
biztonsága
az én
biztonságom
feliratkozás
hírlevélre
1 sört ?
ennyi olvasás után
belépés az üzletbe
ki a fene az a
Váry Gábor
Igyál csapvizet!
örököseid örülnek majd
régi hírlevelek
olvasása
egy kis
humor
Az egészségről
nem szokványosan
oldaltérkép
olvasóterem
   a funkcionális kerámia
  a funkcionális kerámia
  a funkcionális kerámia