Az aszpartam - (édes) mérgezés

Az aszpartam-mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok. Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását . Az aszpartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltő anyagokra bomlik és "elmegy" modernkori horrornak, amit odabent művel.
Vajon miért nem lehetett hallani erről eddig? A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná, hogy a könyvek szerzői, vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy hasznot belőle.
Persze nekik sem megy rosszul, de a játszma igazi nyertese a gyógyszeripar.
Hogy hogyan jön a gyógyszer az aszpartamhoz? Egyszerű. Egy gyógyszercég kutatója fedezte fel véletlenül az aszpartamot, egy fekély elleni szerrel való kísérletezés közben.


A cég pedig a G.D. Searle, amely gyógyszergyártó létére képes volt 28 millió dolláros veszteséget elkönyvelni és több száz, a gyógyszereik miatti káros mellékhatások ügyében indított pert elveszteni. Ugye, milyen megbízhatónak tűnnek? A Searle egyik leányvállalatát végül a Monsanto (már megint!!) vásárolta meg és NutraSweet néven dobta piacra az édesítőszert. Izgalmuk érthető volt, hiszen ez a szer több százszor édesebb a cukornál, fillérekbe kerül előállítani és a diéta-nemzet minden ilyenre vevő. A probléma ott kezdődött, hogy az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal, az FDA nem óhajtotta engedélyezni a felhasználását, lévén az anyag bizonyítottan rákkeltő és az idegeket is károsítja. Később valahogy eltűntek a vizsgálati dokumentumok, a kísérletekhez használt egerek nem voltak hozzáférhetőek boncolásra és a kormányhoz eljuttatott dokumentumokban már csak néhány homályos következtetés szerepelt. Ennyi elég is volt a frissen megválasztott Reagan elnöknek, aki beiktatása másnapján(!) leváltotta az FDA addig tiltakozó elnökét és Arthur Hayest ültette a helyébe, aki azonnal felülvizsgálta a "túl szigorú" megkötéseket és engedélyezte az aszpartam használatát a száraz élelmiszerekben.
Nem sokkal később elindult az a rémálom, ami a mai napig nem hagy alább. 1992-re a Nutra-Sweetnek már engedélye volt az aszpartam üdítőitalokban és gyerekvitaminokban való felhasználására, szerződést kötöttek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartam-ellátója és az FDA ekkor fogadta el a NutraSweet kérvényét az aszpartam nagy mennyiségű, szabad forgalomba hozataláról.
Ekkoriban kezdődött, hogy emberek megmagyarázhatatlan betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz és a tudomány széttárta a karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Az aszpartam mellékhatásai lehetnek fokozatosak, vagy azonnali reakciók is. Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved az aszpartam káros mellékhatásaitól, de fogalmuk sincs, hogy a gyógyszerek, kezelések és gyógynövények miért nem enyhítik a tüneteiket. Több mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartam fogyasztásának.
Hihetetlennek tűnik, nem? Pedig nagyon igaz. Hogyan képes egyetlen vegyi anyag ekkora kárt okozni? Az aszpartam a vérbe kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és bármilyen szövetbe lerakódni. A ciklamáttal vagy a szacharinnal ellentétben az aszpartamot megemészti a szervezet. Elfogyasztása után a benne lévő metanol (faszesz) formaldehiddé, majd hangyasavvá változik. A formaldehid belégzése halálos, rákkeltő. További összetevői, a fenil-alanin és az aszparginsav pedig mérgezőek. Ha a később felsorolt mellékhatásokból többet is észleltél már magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal tedd le a diétás kólát.
És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartam-fogyasztást, már amennyiben egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket.
És ez nem vicc. Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több mint tízezer NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az összes beérkező panasz 80 százalékát tette ki. Ennek ellenére az Élelmiszer-és Gyógyszerellenőrző Hivatal semmit nem tett annak érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelműnek gondolják azt, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis egészséges lehet. Az aszpartam-ellenesek elnöke szerint: "Az aszpartam az egyetlen olyan termék, amelyről tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténetek vannak, melyek azt bizonyítják, hogy tömegbetegségeket és halált okozhat." Valószínűleg nem véletlen, hogy a gyógynövényből nyert és teljesen ártalmatlan szteviát, mint elterjedt versenytársat viszont betiltották jó időre az Egyesült Államokban. Épp pár hónappal az előtt, hogy a NutraSweet, mint asztali édesítő forgalomba került volna.
És talán az sem véletlen, hogy Új-Zélandon ma már tiltott adalékanyagnak számít az aszpartam.
Hogy miért nem mindenhol?
Szenzációs PR-úthengert vezet a NutraSweet.
Nagyon meggyőzőek és ahol az aszpartam ellen szólók felütik a fejüket, ők megjelennek és elhiteltelenítik a forrást. Azért a több milliárdért évente ...

Szerencsére az Egyesült Királyság és az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek független kutatásokat az aszpartam "biztonságos" mivoltával kapcsolatban. Ha ez mind hihetetlennek is hangzik számodra, "biztos, amibiztos" alapon azért olvasd el a címkét és légy résen mindennel, ami "light", mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon csak aszpartamba botlik.

Néhány tipikus termék, amit ezzel édesítenek:
-         szénsavas és rostos üdítőital,
-        joghurt,
-        fagylalt,
-        reggeli készítmények,
-        pezsgőtabletta,
-        sportital,
-        gyerekvitamin(!),
-        lekvár,
-        szinte minden rágógumi és diabetikus termékek,
-        kevés kivétellel maguk az édesítőszerek akár folyékony, tabletta, kristályos és por alakban

Az aszpartam néhány mellékhatása : látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság , bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.


Te is tehetsz ellene! Ne vedd meg!

Amit az emberiséggel művelnek, borzasztó.


az egészségről kicsit másképpen
Könnyen lehet, hogy nagy titkot árulok el:

Lassan Európa szemétládája leszünk.

Hordják a mocskot kamionszámra Németországból, eresztik a mérget a Rábába Ausztriából, hordják a szart Kínából, sugározzák a szemetet a TV2-ből (is), ontják a mocskot a szájukból a mocskok, újságírónak álcázott bérencek magyarázzák nekünk, stb.

Mi meg nyeljük. Szépen, csendesen, ahogy azt elvárja egy demokratikusan megválasztott kormány, ahogyan az a jó polgárhoz illik.

Legfeljebb majd szépen, szolídan beledöglünk.

Pedig nem biztos, hogy nem lehet tenni ellene...
Néhány évvel ezelőtt a Shell olajtársaság el akart süllyeszteni egy fúrótornyot, mert drága lett volna szétszerelni. Ez ellen sokan tiltakoztak, méghozzá úgy, hogy egyszerűen nem tankoltak a kútjaiknál. Mindössze 3 nap kellett, és a hatalmas veszteség jobb belátásra bírta őket.

Jó 10 éve, véletlenül láttam egy reklámot, amelyben egy speciálisan kiválasztott gnóm ordibált elviselhetetlen kappan hangon egy buliban, majd előkapott egy Coca-colás üveget és azt ordította nekem, a nézőnek, hogy "Ezt idd, ez a te italod".
Akkor én azt mondtam: akkor igyad, b.meg! Azóta nem vettem ilyen italt. Valószínűleg nem hiányzik nekik a pénzem (nekem sem az italuk), de mondjuk 5-6 millió ember azt tenné, amit én, hát valószínűleg nem ordibáltatnának ilyen marhákat. Mert hülye azért nem vagyok, ha érti, mire gondolok.
A Gyilkos Margarin

Szalánkon dr. Litsek Ákos megdöbbentő előadást tartott a helyes táplálkozással kapcsolatban, ezen belül is a margarinok fogyasztásáról.
Az elhangzottak annyira új és más megvilágításba helyezik a témát, hogy érdemes felhívni ezekre az ismeretekre a figyelmet.
Ennek előzetesét a "HÍRLEVELESEK" már megkapták

A szívbarát(?) margarin:

A koleszterinnel kapcsolatos általános tévismeretet a margaringyárosok használták ki hatalmas piacok teremtésére azzal, hogy a margarin sokkal egészségesebb, mint a vaj, mert az nem tartalmaz koleszterint.

Mindenek előtt is a koleszterin nem egy ártalmas anyag, hanem az anyagcserének egyik pillére, amely nélkül emberi élet nem létezhet. Másodszor, az ételben előforduló koleszterin nem tud a vérkeringésbe belekerülni, mert azt kizárólag a máj szabályozza. A máj a vérkoleszterint ártalmas anyagok leküzdésére emeli fel, ha azok a szervezetbe kerülnek.
Az irónia ott van, hogy jóllehet a margarin nem tartalmaz koleszterint, de ha ez a szervezetbe kerül, a máj védekezésképen fel fogja emelni a vér koleszterin tartalmát, tekintve, hogy a margarin egy ártalmas vegyi anyag.

Ahhoz, hogy a margarin mibenlétével tisztába kerüljünk, szükséges annak az előállításával megismerkedni.

A margarint a legolcsóbb olajból állítják elő, tekintve, hogy abból a szappanfőzéshez hasonlóan mindent kilúgozunk. Hátramarad egy természetellenes anyag, mely elveszítette az elektromos töltését, és Transfetti Acid néven ismeretes. Hogy megsűrűsödjön, és ne tudjon megromlani, félig hydrogénezik, majd különböző vegyi ízesítők és színesítők hozzáadásával a vajhoz hasonlóvá teszik. Így készül a margarin, ami végül is egy élelmiszernek álcázott vegyi termék.

A margarin négyféle képpen árt a szervezetnek:

1. Ahol az elektromos töltés nélküli margarin a szervezetbe kerül, ott leállítja az anyagcserét, és pangást okoz, így a legkülönbözőbb szervi problémák állhatnak elő. Ekkor a máj védekezésképpen felemeli a vér koleszterin tartalmát, hogy azzal a margarin káros hatását csökkentse.

2. Mivel a margarinnak nincsen elektromos töltése, ha az a koszorú-érbe kerül, azt az érfal visszalöki, mivel nem tudja felismerni és a margarin ott helyben  fog lerakódni.

3. A margarin felborítja a superhormonok egyensúlyát, ennek következtében a Prostaglandin 2 és a Thromboxan 2 kerülnek túlsúlyba. Az előbbi érszűkületet, a másik pedig vércsomósodást fog előidézni, ami előrehaladott érelmeszesedés esetén szívinfarktust okozhat. A margarin tehát nem annyira szívbarát, mint ahogy azt hirdetik.

4. Végül még a margarin kémiai rákokozó is lehet, ha az immunrendszer  70% alá gyengült. Ezt Joanna Budwig Nobel díjas német biokémikus fedezte fel a múlt század végén.

Meglehetősen ironikus, hogy a margarint azzal hirdetik, hogy nem tartalmaz koleszterint, aminek még akkor sem lenne jelentősége, ha azzal a margarin telített lenne. A máj viszont védekezésképpen fel fogja emelni a vér koleszterin tartalmát, hogy a margarin káros hatásai ellen védekezzen.

Ha valaki a konyhában letenne a földre egy kis margarint, ahol egerek vannak, csodálkozva tapasztalná, hogy azok nem nyúlnak hozzá, mert érzékelik, hogy az nem étel.

Felejtsük hát el a margarint, még ha az olcsóbb is mint a vaj, és fogyasszunk vajat! Ezzel tartozunk az egészségüknek.

Kapcsolódó cikkek:
Tények a margarinról
A tejzsír nem káros, sőt...
Az egyedüllét növeli a szívinfarktus kockázatát
A jó és a rossz koleszterin
A magas koleszterinszintről
Asztmásan is válasszuk a mozgást
A mikrohullámú sütő ártalmai (2.)
Gyógyvizek- természetes gyógyulás
Egy elfojtott rák gyógymód
A szívbetegségek valódi okai
A dohányzásra való hajlam öröklődik
A túl sok telefonálás mégsem okoz rákot
Szendi Gábor: Most aztán fájhat a fejünk
Hatalom az asztma felett
Borban az egészség

A Gyilkos Margarin
Gyilkos vonalkódok

Energetikailag megölt élelmiszerek

Remélhetőleg ma már mindenki számára ismert tény, hogy a szabad földön termesztett növények energiaszintje eltér a fóliasátor alatt termesztett növényekétől, sőt azt is tudjuk, hogy a vegyszerekkel permetezett növények energiaszintje jóval alacsonyabb. Továbbmenve meg kell említenünk a génmanipulált élelmiszereket, amelyek bár a szemnek szépek, de a testnek és a léleknek nem élvezhetőek.

Energialények vagyunk. Mit jelent ez?
Reggel, amikor a tükörbe nézve egy pillantást vetünk magunkra, tulajdonképpen egy óriási rezgéshalmazt érzékelünk a szemünkkel. Ez az energiaanyag - az információ pulzálásából összetett lény - a mi valóságunk, ez az, amit mások érzékelnek belőlünk, amikor találkozunk.

Energiaszintünk attól függ, hogy mennyire rendezett a belső struktúránk, illetve mennyi bevitt tápanyagot, napfényt, levegőt, mozgást vagyunk képesek átalakítani energiává. Az energia akkor jó, ha az élő testen kívül jelenik meg, védőburokként látszódva az aurafotókon vagy a biofotonméréseknél.

A biofotonmérést már pár éve használják annak megállapítására, hogy a letépett gyümölcs, a saláta mennyi energiával rendelkezik. Korábbi ismereteink alapján tudjuk, hogy a belső rendezettségről a napenergia és a felhasználható adottságok hatásfoka ad mérhető számot.

Sajnos a biofotonmérések még nem elérhetőek számunkra, ezért jelenleg a bioenergia biorezonanciás eljárással, de még gyakorlott varázsvesszős képességgel is megállapítható. A leszakított gyümölcsöket, zöldségeket lehet energizálni. Az energizálás sose tévessze meg önöket, mert nem pluszenergiát viszünk a növényanyagba, hanem a belső rendjét próbáljuk meg felerősíteni. A belső rend eredménye, hogy a növény külső energiaburka megerősödik.

A belső rendet viszont úgy lehet kialakítani, hogy ha az élelmiszerek nagy részét tartalmazó vízstruktúrákat rendezzük, illetve meghatározott alakzatokban próbáljuk őket tartani. Az élő negatív entrópiára törekszik, ez azt jelenti, hogy a belső szerkezetekben a legtömörebb struktúrákat akarja létrehozni, mert az összes zárvány azt eredményezi, hogy a kitöltetlen terekben igenis valami belső energetikai mozgások indulnak el, ami pontosan a rendezettség ellen hat.

A víz tanítható, ezt már Masaru Emoto könyvéből ismerjük, illetve fogadjuk el, hogy létezik egy ilyen eljárás és technológia. Tehát, ha a víznek kívülről egy rendezett struktúra fényképét mutatjuk, ez lehet Dávid-csillagnak megfelelő hexagram vagy egy fibonacci spirál, el tudjuk érni, hogy a víz belső struktúrái rendeződjenek.

A spiráloknál azért el kell mondani, hogy nem mindegy, hogy bal vagy jobb pördületű a spirál. A spirálok minden esetben a középpontból, tehát a nullpontból induljanak ki. A középpontból kiindulva az óra irányával megegyezően kerüljenek fel a spirálok az energizálandó tárgyra, mondjuk egy élelmiszerdoboz aljára.

A vonalkódok gyilkos rezgései

Egyre gyakrabban halljuk, hogy az emberekre - az 1940-es évek német mintájára - kódszámot vagy vonalkódot szeretnének tetoválni, vagy a bőr alá vonalkódrezgéseket beépíteni. (Drága globalizációs világ-egységére törekvő csoportok.)

Tudni kell a vonalkódról, hogy önmagában mindegyik vonalkód egy speciális, összetett, állandó rezgéscsomag, amelyek számos bioenergetikával, rezgésterápiával foglalkozó szerint károsak. Azt állítják, hogy az élelmiszereken található vonalkódok meggyorsítják a minőségromlást.

A következőket javasoljuk: vásárlás után vastag fekete filctollal húzzuk át keresztben a vonalkódot, ezáltal semlegesíteni lehet a rezgésformákat.

Végezzék el a következő kísérletet önök is:
Vegyenek két darab almát, mérjék le őket! Az egyikre helyezzenek egy vonalkódot! Mindkét almát azonos körülmények közé kell helyezni!
Megdöbbentő eltérést fognak tapasztalni. A két alma közül a vonalkóddal ellátott 10 nap múlva már töttyedt, puha lesz - ki kell dobni -, a másik pedig egészséges, szép marad.

Mi a helyzet a ruháinkon elhelyezett vonalkódokkal, amelyeket naponta viselünk?
Energetikailag ugyanolyan rossz hatással lehetnek, mint a rádiótelefon, a mikrohullámú sütő vagy a légteret lassan teljes egészében kitöltő magas frekvenciájú telefonhullámok és rezgések. Hogyan védekezhetünk ellenük? Az előbb elmondott módszer szerint. Amint lehet, távolítsuk el a vonalkódot minden megvásárolt termékről, ha nem lehetséges, vastag fekete filctollal húzzuk át.

Jakab István


Vissza az OLVASÓTEREMbe

Vissza az első oldal tetejére

Belépés az üzletbe
oldaltérkép és WAP-os böngésző

Patkányokat ölt az EU által engedélyezett GM kukorica

Vese- és májmérgezést szenvedtek azok a kísérleti patkányok, amelyeket a Monsanto génkezelt kukoricájával etettek - hozták nyilvánosságra független kutatók egy amerikai tudományos folyóiratban.

Mérgező hatással volt a MON863 kódjelű kukoricabogarat elpusztító génmódosított kukorica az állatok belső szerveire, pedig az Európai Unió állati, majd emberi fogyasztásra is engedélyezte a terméket a tavalyi évben. A Greenpeace a Monsanto-termék azonnali visszahívását, valamint az engedélyezési rendszer felülvizsgálatát követeli világszerte.

A tanulmány, mely egy amerikai tudományos szaklapban jelent meg, elemezte a Monsanto saját, az Európai Bizottságnak engedélyezés céljából beadott biztonsági vizsgálatainak adatait. Az adatok világosan mutatják, hogy a vizsgált kukorica jelentős egészségügyi veszélyt jelent. A terhelő bizonyítékokat a Greenpeace szerezte meg egy bírósági per végén, majd továbbította azokat független elemzés céljából a francia Caen egyetemen dolgozó Séralini professzor vezette szakértői csoportnak. A független kutatók megállapították, hogy mérgezés jelei mutatkoztak a patkányok veséjében és májában, valamint jelentős súlykülönbség is fellépett a génmódosított kukoricával táplált állatoknál.

A Greenpeace által Berlinben szervezett sajtókonferencián Séralini professzor elmondta: "A Monsanto elemzései nélkülöznek minden szigorú, tudományos alapot - kezdve a nagyon gyenge lábakon álló statisztikai jegyzőkönyvükkel. Még rosszabb, hogy a cég elmulasztott megfelelő elemzést végezni az állatok súlykülönbségét illetően."

A Greenpeace követeli a Monsanto MON863 kukoricájának azonnali visszahívását világszerte, és felhívja a kormányok figyelmét, hogy minden eddig engedélyezett génmódosított fajtát újra kell engedélyeztetni, továbbá szigorúan felül kell vizsgálni a jelenlegi tesztelési módszereket.

"Ez volt az utolsó csepp a pohárban, egyértelmű, hogy a mostani engedélyezési rendszer hitelessége teljesen elveszett. Amikor kiderül, hogy az állati és emberi egészség védelme érdekében felépített európai rendszer nem képes kiszűrni egy ilyen veszélyes terméket, annak ellenére hogy teljesen nyilvánvaló jelei voltak a patkányok mérgezésének, minden piacon levő GM-terméket újra kell vizsgálni, és a hibás engedélyezési rendszert el kell törölni - mondta Christophe Then, a nemzetközi Greenpeace szakértője.

A kérdéses kukorica engedélyezése már 2003 óta heves vita tárgyát képezte, amikor is megállapították, hogy a MON863 kukoricával etetett patkányok vérösszetétele jelentősen megváltozott. Bár a tagállamok többsége ellenezte a GM-kukorica piacra dobását, az Európai Bizottság fittyet hányva az aggodalmakra, mégis engedélyezte a MON863 kukorica szabad forgalmazását. Séralini professzor tanulmánya tudományosan is alátámasztja ezeket az aggodalmakat: "az adatok ismeretében egyáltalán nem mondható el, hogy a MON863 génmódosított kukorica biztonságos."

"Ez egy nemzetközi vészhelyzet, amely globális választ kíván - fejezte be Then - csak a termék világpiacról való teljes visszahívása akadályozhatja meg a lehetséges károkat".
Miért érdekes ez itt jobb oldalt?

mert érintett benne a Monsantó cég, amelynek szoros kapcsolati rendszere van a jelenleg pregnáló hazaáruló kormányzat egyes jeles tagjaival is.

mert ebből is világosan látszik, hogy sokan, akik hatalmuknál, pozíciójuknál, befolyásuknál fogva hatalmas pénzeket mozgatva sokat tehetnének a jobbítás érdekében, pont az ellenkezőjét teszik

mert rávilágít arra, hogy mennyire nem vagyunk biztonságban, hogy mennyi veszélyt jelent a GLOBALIZÁCIÓSzó volt eddig a margarinról, a vonalkódok esetleges ártalmairól. Ez csak a bevezetés vagy inkább ráhangolás.
A neheze majd csak eztán következik:
Szóljunk már végre (vagy inkább emeljük föl a szavunkat és üvöltsük világgá a gyilkosok nevét: MONSANTÓ) a háttérből rejtve manipuláló dolgokról is.
A génkezelt kukoricáról, az alattomban gyilkoló mikrosütőről és egyebekről.
Akinek van mersze, olvashatja tovább.
Ezeket nem én találtam ki.
...de nincs ám vége.
Van Neked is otthon mikród, ugye? Akkor most dobd el a francba (veszélyes hulladék) aztán gyere és ezt olvasd el:
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.
Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?
Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket! Svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben).
A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva . Ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.
Az eredmény a következő lett:

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott,csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.
A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget
fogyasztott.
A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján
továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki.
S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."

Kedves Mindenki!
Egy Amerikai orvosi intézet (Walter Reed Army Medical Center)
kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy

NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGíTENI A MIKROHULLÁMÚ SüTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT üVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A
MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSíR
KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI,
AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.

A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.

AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ PAPíRTÖRüLKÖZŐT.

Küldjétek
el és mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek, ezt kéri az üzenet
küldője.
Ezt a felhívást egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja adta közre


(Walter Reed Army Medical Center).


Vissza a "csíratál"-hoz
hogyan lehet itt
vásárolni
mit lehet itt
vásárolni
az Ön
biztonsága
az én
biztonságom
feliratkozás
hírlevélre
1 sört ?
ennyi olvasás után
belépés az üzletbe
ki a fene az a
Váry Gábor
Igyál csapvizet!
örököseid örülnek majd
régi hírlevelek
olvasása
egy kis
humor
Az egészségről
nem szokványosan
oldaltérkép
olvasóterem