A képekre rákattintva (többnyire) látható lesz a részletes ismertető az adott termékről.

Sok helyen rövid történetet is olvashat, amely valamilyen plusz információt tartalmaz. Az oldal közepén megtalálható a "megrendelési űrlap". Ennek pontos kitöltése nagyon fontos.

A fizetés módjait illetően 3 lehetőség adott.

A legegyszerűbb, ha interneten keresztül egyenlíti ki az összeget. Ezt bármely kártyáról a normál átutalási módon is megtehető, ha egyszerűen átutalási megbízást ad annak a banknak, ahol az Ön vásárlásra szánt pénze van. Ezek az átutalások 1 - 4 napos átfutási idővel jelennek meg az én számlámon.
A kiválasztott termék csomagolása és elküldése csak ezt követően történik.

Fizethető az áru, a kézhez vétel időpontjában készpénzzel is. Ezt a megoldást javaslom a legkevésbé. Nem praktikus, sokkal több adminisztrációt és "élőmunkát" igényel, ez a legdrágább mód,
mert 600.- forint pénzkezelési díjat szed be a futárszolgálat, a csomag érkezésekor otthon kell lennie valakinek, aki átveszi és kifizeti, vagy szívességet kell kérni a szomszédtól, hogy figyelje a küldöncöt, aki munkaidőben érkezik és nem tud várni. Azok szokták ezt választani, akik rutintalanok vagy bizalmatlanok.

Én balga, majdnem elfelejtettem: persze el is lehet jönni ide hozzám. Igaz viszont, hogy az akkor már nem ONLINE.
Tekintve, hogy 100 %-os megelégedettségi és pénz-visszafizetési garanciát vállalok minden termékre, a bizalmatlanság teljesen szükségtelen.

Megemlítem még azt a lehetőséget, hogy valaki szépen elballag a bankba, végigüli a várakozók sorát és ott ad átutalási megbízást. Nos ez a megoldás már mindenki számára anakronisztikusnak tűnik. Ennél még a postagalamb lábára kötött pénzes zsákocska is jobb megoldásnak látszik.

Az ÁTUTALÁS-os megoldásnál az alábbi számlaszámra kell a termékek összesített árát és a hozzáadott szállítási költséget (Budapestre 1300.- vidékre 1900.- Ft) utalni.

10700718 - 67672956 - 51100005

CIB Bank-nál vezetett folyószámlaA közlemény rovatba pedig a megrendelő neve elegendő, de a megrendelési adatok beírása megkönnyíti a feldolgozást.

Mindenek előtt kényelmesen. Ennek a gyakorlati megvalósításához azoknak nyújtok itt segítséget, akiknek nincs még kellő tapasztalatuk az on-line vásárlások terén.

Az üzletbe belépve láthatja a termékeket kicsi fényképes ablakban rövid szöveggel. Minden ilyen ablakocska csak egy-egy terméket mutat.
Biztonsági kérdések terén nézze meg "Az Ön biztonsága" oldalt. Természetesen bármilyen kérdéssel forduljon az Ügyfélszolgálathoz.
Hogyan lehet itt vásárolni?
és hogyan lehet hazahozatni


Szállítás

Minden megrendelt terméket az ország egész területén házhoz szállíttatom, ezért a megrendeléskor szíveskedjék megadni azt a pontos címet és egy mobilszámot, ahol a csomagot átveszik.

   A vásárlás módja szerint:

Az átutalás beérkezését követően általában két munkanap alatt.
Budapestre    1300.- forintért
Vidékre        1900.- forintért

Azok részére, akik az átvételkor fizetnek,
egységesen 600.- forint utánvéti felárral.

A 25 000.- forint feletti vásárlásnál a szállítás díjtalan!

A szállító délelőtt 9 - től délután 17 óra között érkezik.
kézmíves kerámia
Váry
Váry
kézmíves kerámia
Váry
kézmíves kerámia
hogyan lehet itt
vásárolni
mit lehet itt
vásárolni
az Ön
biztonsága
az én
biztonságom
feliratkozás
hírlevélre
1 sört ?
ennyi olvasás után
belépés az üzletbe
ki a fene az a
Váry Gábor
Igyál csapvizet!
örököseid örülnek majd
régi hírlevelek
olvasása
egy kis
humor
Az egészségről
nem szokványosan
oldaltérkép
olvasóterem
   a funkcionális kerámia
  a funkcionális kerámia
  a funkcionális kerámia