az Ön s Amíg megjövök, érezze jól magát!  Esetleg kortyoljon egy kupa nyári bort
Hmmmmm… Nem emlékszem, találkoztunk már? Mert így hirtelenjében nem ugrik be. Segítsen! Esetleg valamelyik Táncház találkozón, a Mesterségek Ünnepén fönt a Várban? Vagy valamelyik kézműves vásárban? Netán valamelyik kiállításomon?

Hallott már a híres Váry-féle "vizes" vajtartóról? Csíratálat, kézi faragású borhűtőt, gulyásos tálat, hagymatartót keres? Szeretne agyagozni? El tudna képzelni például egy díszes kerámia- napórát a kertjükben, vagy a házuk falán?

Szeretne esetleg kedveskedni valakinek értékes, szép és jól használható, praktikus ajándéktárggyal, de tanácstalan?

Jól sejtem ugye, hogy Ön sem kedveli a tucatárut, a bóvlit, amivel sajnos nap, mint nap találkozunk a boltok kínálatában. Én is így vagyok ezzel. Talán meglepte kicsit, hogy ez nem a megszokott külsejű, szokásos web lapok egyike. Miért is lenne az?

A Belépés az üzletbe feliratú gombra kattintva, amely gombot az úgynevezett menüsornál találja, kicsit lejjebb ezen  az oldalon, tehát ott Ön természetesen azonnal a vásárlói felületre érkezik, ahol kedvére válogathat.

Azt mások jobban tudják nálam, hogy

Hogyan lesz a nyűtt vonóbul bot, ezért azt ne is kérdezze, viszont minden, a kerámiával, a kézművességgel és agyagozással kapcsolatos dologban természetesen örömmel állok rendelkezésére.
Most azonnal itt helyben is megveheti a kínálatból bármelyik szép és hasznos termékemet. Ennek a technikai lebonyolítására több lehetőséget is ajánlok, szintén kicsit lejjebb.

A spanyol viaszkot sajnos nem én találtam fel. Tudom, ezzel nagy csalódást okoztam, legközelebb majd jobban igyekszem. Tényleg, Ön tudja, hogy ki volt az?
       ... és azt, hogy
Mennyi 100 icce bor? És a 100 icce bor, az hány pint? Tudja-e, mit jelent az a szó, hogy bokály, hogy, mi a lábas, tudja-e, hogy az agyagművességet miért hívják kerámiának, hallott-e a habánokról, vajon meg tudná-e mondani azt, hogy a kínai porcelán miért fényesebb minden más porcelánnál, egyáltalán mi a különbség a porcelán és a kerámia között? Hogy mióta használnak fazekas korongot? Mire való a szilke? Sőt, honnan származik maga a szilke szó? Talán a szilvalekvárból? Tudja Ön, hogy kik voltak a kontárok? Ha azt hallja, hogy köcsög, mire gondol? (ejnye-ejnye!) Ugye mennyi fogalom, amelyek mindegyikét hallotta már valahol, de valahogy mégsem kapta meg a pontos magyarázatát. Esetleg nem vette a fáradságot, hogy megkeresse a választ. Itt nálam ezt is megtalálhatja. Meg tudom azt is mondani, persze csak, ha érdekli, hogy például miért volt a honfoglaló magyarok egyes edényein
a fül az edény belsejében.
Rendszeres hírleveleimben díjmentesen elküldöm Önnek is mindazt a sok-sok ismeretet, amely ezekre és még számtalan más kérdésre is választ adhat.

Kérdezzen, s én válaszolok. Persze én sem tudok mindent, de elég soknak tudom a forrását. Kereshetjük együtt is…
       vagy
Beszélgethetünk  egészen komoly témákról:
Hazánkról, hitünkről, a magyarságról, politikáról is, persze, ha Ön benne van. Szót ejthetünk például azokról a dolgokról is, ahol mi kisemberek súlyosan át vagyunk verve. Az olvasóteremben talál néhány meghökkentő tanulmányt, amelyből kiderülnek eltitkolt, meghamisított tények.
Agyagozott Ön is az óvodában vagy az iskolában? Szerette csinálni? Miért nem folytatta? A körülmények? Volna kedve újrakezdeni? Csak úgy, kedvtelésből? Szívesen segítek. Ehhez sem kell mást tennie, mint feliratkozni a hírlevélre, amit ITT és most megtehet. Ez a feliratkozás is kicsit más, mint amivel általában találkozhatott ez előtt.

Írja meg nekem, milyen témák érdeklik, miben állhatok a rendelkezésére. Ha most már nagyon siet és nem tudja megvárni, amíg feljövök a műteremből, írhat nekem, s én igyekszem mielőbb válaszolni.


Tehát itt alul hamarosan látni fogja a honlapokon szokásos gombokat, amelyekre kattintva újabb és újabb oldalak jeleníthetők meg, ez az úgynevezett  Menüsor, de előtte még - számítva további türelmére - engedjen meg egy kitérőt, alatta majd még folytatom a beszélgetést.
l
l
l
l
l
A jelek szerint Ön írástudó lehet, hogy idáig eljutott az olvasásban. Szép teljesítmény, köszönöm a bizalmat. Kicsit hasonlóan gondolkozunk, hisz
Nekem is épp most jutott eszembe, amire Ön is gondolt, hogy miért is van az valójában, hogy az úgynevezett nagyipar nem képes mást csinálni, mint rengeteg egyformát, tucatárut, miközben minden lehetősége, pénze, technikája megvan ahhoz, hogy szépet, ízléseset, harmonikus formát, egyedi kerámiát készíthessen. Nem furcsa?
l
Járt már fazekasműhelyben? Van egy kis összeköttetésem, Érdekelné?
Vagy vessen néhány pillantást az alábbi gombok segítségével az Önt leginkább érdeklő témákra.
Ha most már nincs több ideje maradni, tegye ezt az oldalt a kedvencek közé, hogy bármikor könnyedén visszataláljon és  iratkozzék fel a hírlevélre, amelyből számos hasznos információhoz is juthat, értesülhet az aktuális akciókról, az esedékes kézműves vásárokról és tagja lehet a törzsvásárlók csoportjának is, akik szemtelen protekcionista módon extra kedvezményekhez juthatnak.
Persze nem csak a protekciósok és törzsvásárlók juthatnak előnyökhöz.
2010-ben például toborzó indult a hírlevelesek részvételével: Mindenki, aki hozott egy új hírlevélre jelentkezőt, számíthatott a különleges bánásmódra. Ebbe a játékba bárki beszállhatott és ez egy fillérjébe sem került! Mindenesetre alapvető, hogy nálam a vevők, a visszatérő vevők, a törzsvásárlók és a hírlevelesek megkülönböztetett tiszteletet élveznek
Bárkiben felvetődhet a jogosnak tűnő kérdés, hogy t.i.
Miért pont a Várytól?
Csaknem 30 év szakmai tapasztalat áll mögöttem. Szinte minden terméket saját háztartásomban használva tesztelek, nem is akármilyen kritikus környezetben. A négy gyerekünk bizony szókimondóan jelzi, ha valamelyik bármi kívánnivalót is hagy maga után.

Például az aromamécses első darabjai alacsonyabbak voltak, olyan édes kis csecse-becsék. Csak nem lehetett őket használni, mert a tálkából már rég elpárolgott az illóolajos víz, a teamécses meg még égett. Ez még semmi, a kecses kis mérete miatt a gyertyaláng kormozta a tálka alját. Kislányom bájos mosollyal, egyszerűen dicsérte az óvodában frissen tanult jelzővel: "papa, ez szar". Ezt a hangnemet azért mégsem tűrhettem, atyai szigorral olyan aromamécseseket kezdtem készíteni, amelyeknél nem kormozódik a tálka és akkorra fogy el a víz, amikorra a mécses.

Ugyanígy nyerte el végleges formáját a csíratál, a teázó készség, a gulyásos tálka és a többi is.

A híressé vált Váry féle "vizes" vajtartó eredetét is elmondom, aztán döntse el Ön, hogy
miért pont a Várytól.

Már a legkisebb gyerek is iskolás volt. Akinek van 4 gyereke, annak még fogalma sincs arról, hogy milyen fárasztó dolgunk van a feleségemmel porontyaink "kezelése" tekintetében. Talán csak akkor tudhatná meg, ha ez a négy volna az övé.

Az esti lefekvéskor 2 alap-feltételt szabtam:
1. "mindenki pakolja be a táskáját a holnapi órarend szerint!".
2. "mindenki készítse el a tízóraiját!"

Nos, ezzel szemben hármat nem teljesítettek, ugyanis 10 perccel az utolsó határidő után ébredtek fel. Következett: "Papa, lécci csináld meg a tízórait!" Megtettem. Persze fenntartva atyai méltóságomat, szigorú tekintettel és mogorván, miközben feleségem fáradhatatlanul bizonygatta, hogy az a nadrág nem gagyi és a pulcsi is jó lesz még az idén és mérnempucoltadkiacipődettegnapeste, és hasonló, unalomig ismert szlogenekkel szórakoztatta a csemetéket, szóval szeleteltem a kenyeret és kentem rá a vajat. Csakhogy a vaj, az ő keménységét illetően teljesen megegyezett a Flóra nevű mosószappan keménységével, ami ez utóbbinál előny. A vajat ugye nem lehet elől hagyni, mert sárga és avas lesz, bár az is igaz ugyan, hogy kenhető marad.

Ezek fényében két járhatatlan út állt előttem: az egyik, hogy mégiscsak megcsináltatom lefekvés előtt a tízórait ezekkel az elvetemültekkel. Nos bárki azonnal beláthatja ennek képtelenségét. A másik hasonló lehetőség a margarin használata lehetett volna.
Mármost, ha én meg akarnám mérgezni a gyerekeimet, akkor inkább a gombát választanám, az legalább finom.

E tarthatatlan állapot megoldása érdekében fejlesztettem ki a vizes vajtartót, amelyben nem tud megavasodni a vaj és puhán kenhető marad.
Még egy belső információ ehhez: a gyerekek nem tudtak semmiféle jogos kritikát mondani, de fix meggyőződésük, hogy "a papa lustaságból találta fel".

A fentebb leírtakon kívül, vagyis a dolog emocionális megközelítésén kívül egy száraz, szakmai aspektusát is megvilágítom az alapkérdésnek, hogy ti. miért pont a Várytól.
Most itt arról nem beszélek, hogy 100% megelégedettségi garanciát vállalok minden termékemre.
Ön is bizonyára észrevette, hogy az általam készített termékek között, arányait tekintve elég sok a terrakotta, tehát a natúr cserép. Sokszor kérdezték már tőlem, hogy mitől olyan szép és sima. Ma Európában alig néhányan vagyunk, akik ki tudjuk dolgozni az edények felületét olyan minőségben, hogy azt ne kelljen mázzal, szalvétával vagy egyéb módon elfedni. A szépen megmunkált natúr felület csak meglehetősen nagy kézi "megdolgozás" eredményeképpen jön létre. Ennek során az agyagban természetes módon jelen lévő csillámszemcsék egy irányba rendeződnek, az agyag "feladja" azt a kevés zsiradékot, ami benne van, a felület teljesen simává válik, a csillám miatt pedig selymes fényt kap. Izzasztó munka, elhiheti. Mielőtt összehasonlításul megnézné ezt a három képet, önteltség nélkül biztosítom arról, hogy minden egyes darabot tökéletesre igyekszem csinálni!
És ez nem kevés!
Na, már tényleg itt is vagyok. Tisztelettel Üdvözlöm!Örültem ennek a két oklevélnek, mert a közönség szavazatai alapján ítélték oda.

Pillanatokon belül itt leszek, addig nézze meg kicsit lejjebb ezt a néhány képet!

Ja, még előtte:
Majdnem elfelejtettem. Az előző gondolathoz hadd tegyem hozzá, hogy on-line vásárlásnál az áraim alacsonyabbak, mint ha kijön egy fesztiválra vásárolni, így Önnek ez a mód sokkal gazdaságosabb.

Vegyünk 1 példát:  Feltételezzük, hogy negyedmagával ellátogat a Mesterségek Ünnepére. Ha Ön budapesti, érdemesebb a kocsit otthon hagyni. Drága és nem lehet parkolót találni. (*** erre még visszatérek).
De
meg kell venni a belépőjegyeket, legalább 4000.- forint egy 4 tagú csládnak. Kell inni 1 sört (a férfiaknak) az 600.- Ft. Kell enni 1 kürtőskalácsot vagy egy-két sütit (a hölgyeknek), venni kell a gyereknek bármit, hogy ne ordítson, a másiknak is, de neki kettőt, nehogy azt higgye, hogy őt kevésbé szereti. Kábé 7500-nál tartunk.
Már eltelt 2 óra, és még mindíg csak a negyedénél tart, mert nagy a tömeg és lökdösik azokat, akik megállnak. Meleg van. Ideges lesz. Meg kell inni még egy sört, stb.
Elköltött ezeken kívül még 1-2 ezrest, mert talált szép terméket, de még mindíg nem ért oda a Váry standjához (mert hát végülis ezért jött).

Mondom a másik oldalról:
Nekem a Várban nem kell ugyan helypénzt fizetnem, de a kitelepülés a járulékokkal együtt (sör, pálinka) legkevesebb 15 ezer forint a 3 napra. Ezt megelőlegezem, de igyekezni fogok a vevőkre terhelni (nem szoktuk bevallani Önöknek), tehát itt-ott egy-egy százast ráteszünk az alapárra.

Következtetés:                            ON-LINE vásárlás
amelyhez minden feltételt igyekszem biztosítani
Hisz így mindent alapáron kaphat meg a vevő.

Sőt az időszakos akciók és például a törzsvásárlói kegvezmények csak itt érvényesülnek.

Alapvetően tehát ezek miatt kell   pont a Várytól...

Akinek ez még mind nem elég, olvasson tovább, hisz néhány cikk és méltatás is található kissé lejjebb.

És már tényleg csak egy pillanat, de még visszatérek (***) az előbbi ígéretemhez és
adok egy tanácsot:
Bárki jön a Mesterségek Ünnepére, akkor jár a legjobban, ha az első napon érkezik.
Akkor még minden népművész és résztvevő vidám, bizakodó, közvetlen. Még hajlandó akár árat is engedni, nincs tömeg, egyszóval az első nap a legjobb! (érvényes ez szinte minden rendezvényre).

Parkolót is jobban lehet találni.
És most a képek:

Írja meg véleményét, amely szűrés és válogatás nélkül itt megjelenik!
Köszönettel venném természetesen, ha termékeimmel kapcsolatos vélemények is érkeznének!
Ne felejtsen el feliratkozni a hírlevélre sem, a fentebb már említett előnyei miatt!Ebben az állapotában már lehetne mázazni.

Tisztázás után szivaccsal áttörölve. Matt, kissé érdes felület.
Itt szépen kifényesítve.

Ezt a felületet nem kell mázazni. Így már szignálhatom.
Itt pedig égetés után.

Selymes fénye és a szignálás ezen a pici képen is gondolom, jól látszik.
A legszebb magyar kézműves kerámia!
Kerámia, Terrakotta, cserép  Keramia és cserépedény, kerámiatermékek, Vajtartó Borhűtő, Vajtartó, Minden ami kerámia, égetett kerámia, Cserép, cserépedények Borhűtő, kerámiatárgyak keramikus, Borhűtő és borhűtő készlet, Karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, Nászajándék egyedi kerámia, vajtartó, vizes vajtartó, gulyásostál, bögre, csésze, teás készlet fazekas fazekastermékek, hagyományos kerámia, Kerámia ajándék, BÖGRÉK, Csészék, kézműves kerámia, iparművészeti kerámia Ajándék kerámia edények, Borhűtő, csíratál, terrakotta natúr borhűtő terrakotta borhűtő cserép borhűtő vajtartó, kerámia, fazekasság, gulyásos tál, hagymatartó, fokhagymatartó, korongozás, agyagozás, kézművesség, gyertyatartó, aromamécses, fakanáltartó, napóra, belsőépítészeti kerámia, kerámia a lakásban, hogyan díszítsük otthonunkat, egészségesen élni, életmód, harmonikus otthon, a kerámia története, tanulmányok a kerámia témakörében, korongozzunk együtt, az ízlés formálása, művészet a kézművességben, hagyományos kerámiák, díszítés, a honfoglalók edényei, kerámiát saját kezűleg, hogyan tároljuk a vajat, borhűtő, a csíráztatásról, avagy a csíráztatás technikája, a napórák története, tanulmány a napóráról, az égetett kerámia, mázakról, amit a kerámiáról tudni érdemes, mi a fazék, mi a csupor, mi a fene, mi az icce, hány fokon égessük a kerámiát, a bor hűtése, Váry Gábor (ez én vagyok), szép kerámiák, kiállítás, képek a kiállításról, képek a napórákról, kirakodó vásár, kézműves vásár, Táncháztalálkozó, Mesterségek Ünnepe, népművészet, iparművészet, köcsög, kerámia mázazása, kézzel faragott kerámia, fazekas műhely, mi van a fazekas műhelyben, mi az a bokály, néhány szó a fazékról, verdung, meszely, icce, pint.
Borhűtő, csíratál, vajtartó, kerámia, fazekasság, gulyásos tál, hagymatartó, fokhagymatartó, korongozás, agyagozás, kézművesség, gyertyatartó, aromamécses, fakanáltartó, napóra, belsőépítészeti kerámia, kerámia a lakásban, hogyan díszítsük otthonunkat, egészségesen élni, életmód, harmonikus otthon, a kerámia története, tanulmányok a kerámia témakörében, korongozzunk együtt, az ízlés formálása, művészet a kézművességben, hagyományos kerámiák, díszítés, a honfoglalók edényei, kerámiát saját kezűleg, hogyan tároljuk a vajat, borhűtő, a csíráztatásról, avagy a csíráztatás technikája, a napórák története, tanulmány a napóráról, az égetett kerámia, mázakról, amit a kerámiáról tudni érdemes, mi a fazék, mi a csupor, mi a fene, mi az icce, hány fokon égessük a kerámiát, a bor hűtése, Váry Gábor (ez én vagyok), Vári Gábor (ez nem én vagyok, mert nem "i"-vel írom, hanem "y"-nal, vagyis nem Vári Gábor, hanem Váry Gábor, szép kerámiák, kiállítás, képek a kiállításról, képek a napórákról, kirakodó vásár, kézműves vásár, Táncháztalálkozó, Mesterségek Ünnepe, népművészet, iparművészet, köcsög, kerámia mázazása, kézzel faragott kerámia, fazekas műhely, mi van a fazekas műhelyben, mi az a bokály, néhány szó a fazékról, verdung, meszely, icce, pint. És megint mondom, az ingyen kapható az értéktelen is, ami a legolcsóbb kézműves termék, ami mindíg akció nyári akció, őszi akció, téli akció, tavaszi akció, vagy akciós termékek, azokkal biza lehet, hogy nem is jár olyan jól. Kerülje, ami ingyen van!
Használható kerámia, kerámia, ami tényleg jó, Konyhai kerámia, kerámia mindenkinek, kerámia neked, Jó ajánlat, népművészet, iparművészet, hagyományőrzés, kerámia, ami kerámia, Váry kézmíves kerámia, képzőművészet, Vásár, kirakodó vásár, kerámia vásár,
Borhűtő kerámia borhítő, váry kerámia
Váry Gábor

A Praktika magazin dícséretére legyen mondva, hogy 2006-ban bemutatta a borhűtőt és a vajtartót.
Bár Svájcban, sőt Németországban is, már 2002-ben írtak róla.
Hajtsunk fejet Árpád-vezér halálának 1106. évfordulóján!
Akik képet is küldtek véleményük mellé:
Ez a nap legjobb választása! A legszebb kerámia. A legszebb kerámiák.
A legszebb hagyományos, kézműves magyar kerámia.Kerámia vajtartó, borhűtő, készlet, népi kerámia kézműves kerámia, iparművészeti kerámia, minden ami kerámia,
hagyományos kerámia borhűtő. Harmonikus szép kerámia iparművészeti kerámia, kerámiatárgyak használati kerámia, újdonságok, népművészet kerámia a lakásban egészséges kerámia ajándékozás keramikusok minden ami kerámia hagyományőrzés hagyományos kerámia magyar kerámia Házhoz szállítás cserép az egészséges kerámia, hírlevél kattintson ide mécses gyertyatartó készlet bögre csupor bokály kerámia edény.

Kedvencek közé teszem az oldalt, mert ez tetszik nekem!    Nyomjon Ctrl D-t.
Akik elmondták véle-
  ményüket:

Az első vélemény meglehetősen hízelgő:
Kedves Gábor!

Utólagos engedelmeddel a következő levelet küldtem minden magyarországi ismerősömnek:

Kedves ismerőseim, barátaim!
Van nekem egy kedves Váry Gábor nevű keramikus barátom, aki fantasztikusan praktikus, tetszetős és ötletes kerámiák előállítása mellett az utóbbi időkben számítástechnikai ismeretek szerzésével is foglalkozott, majd előállította saját (nem is akármilyen) honlapját:
www.varykeramia.hu
Érdemes megnézni, mert nemcsak a kerámiák láthatók, de kiderülnek a művész humoros és egyéb tulajdonságai is, mivel - szerintem - nem egy szokványos lapról van szó.
Én jól ismerem Gábort és alkotásait. Több termékét megvásároltam már, és sokszor kisegített akkor is, amikor valakit hasznos, mégis tetszetős, maradandó ajándékkal szerettem volna megörvendeztetni.

Jó olvasgatást kívánok mindenkinek a saját és mások örömére!

Györgyi   Akár tetszik, akár nem sok puszit küldök mindannyiótoknak, és gratulálok!

Egykori osztálytársam:

   Gáborom !
Szenzációs, frenetikus, kolosszális, szóval nekem tetszik. Keveri a  hirdetést az internetes naplóval (bár ez szerintem nem igazán jó szó a blog-ra). Azt úgy sejtem, hogy hány km. munkád van benne, de szerintem megérte és megéri, mert innentől weblap ügyben nem vagy kiszolgáltatott.
Anno ezért szántam én is majd' két évet a önyvelési programra, mert az akkor befektetett idő már többszörösen megtérült, azonkívül nem kell hülye és/vagy aljas "szakemberekkel" agyalnom.
  
Négy kritikai megjegyzés:
    1,/ A lap elején a "Ha vásárolni is... ... ...majd szórakoztatja." kezdetű és végű két sort törölném. Nekem valahogy zavaró, mert pl. honnan is jössz meg ? Azonkívül: én nem hallom közben Vivaldi zenéjét, amit a szöveg alapján hallanom kellene. (bár lehet, hogy kicsit hülye vagyok, és valahová nem klikkeltem, de próbáltam. Vagy a 2. probléma miatt nem hallok semmit.)
    2,/Próbáltam a zenéidből hallgatni, de a felajánlott QuickTime letöltés nekem nem jó, mert csak WinXP és 2000 alatt fut, én meg szégyenszemre még Win98-at használok, mert bőven kielégíti az igényeimet. (és nem akarok ismét pénzt kiadni egy másik hasonló sz@rra) Talán még vannak páran, akik ugyanígy vélekednek.Szóval a zenehallgatás emmiatt nekem gond.
    3./Több szó (szövegrész) alá van húzva, ami zavaró, mert weblapokon az  aláhúzott szavakra rá lehet klikkelni az egérrel, és ilymódon a lapok nem nyithatók. Itt meg klikkelhet a dolgozó... (de lehet, hogy ez csak az én fejembe áll így össze.)
    4./Nekem kicsit erős: "Ön sem a szokásos tucatemberek egyike, én sem."
    Az USA-ban azt tanítják , hogy ezt így köll csinyáni, sőt,  írástudatlanok között szóban mondják ugyanezt el. Dehá' ez nem amerika, szerintem a kicsit igényes bocskoros ungor erre felkapja a fejét, mint a ló a farkasszagra.
    Namár abbahagyom. Üdvüdv: Takac.

    namég cserébe egy sutka ántivilágból:
John és Iván vitatkoznak, hol nagyobb a demokrácia.
    -Nálunk akkora a demokrácia, hogy ha úgy van kedvem, odamegyek a Fehér Ház kerítéséhez, és lehugyozom -mondja John.
    -Ha meg nekem úgy van kedvem, odamegyek a Vörös téren a Lenin  Maunzóleumhoz, és odasz...rok a tövébe -így Iván.
    John érzi, hogy kicsit elvetette a sulykot, ezért hozzáteszi:
    -Na jó-jó, azért, mielőtt elkezdek hugyozni, körülnézek, nem lát-e valaki.
    Mire Iván:
    -...hát, a nadrágomat én se tolom le...
Itt és most!
Legyen mindíg napra kész!
Feliratkozás hírlevélre, hogy
első kézből értesülhessen az aktualitásokról
Kedves Váry Úr!

A fényképről talán rám ismer.

Hálás vagyok Önnek a kiváló hagymatartóért! Már ajándékoztam két barátnőmnek is. Nyugdíjas orvos vagyok, örülök annak, hogy az egészséggel kapcsolatos témákat is lehet Önnél olvasni. Ebben felajánlom segítségemet.

További sok sikert és sok vevőt kívánok Önnek:

Dr. Kiss Judit
2007. június 15.
A Tatai Sokadalom 2007. június 16.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a nagyon színvonalas kultúrális rendezvényt, ahol tartalmas programokkal, történelmi előadásokkal, hasznos, de szórakoztató és változatos programokkal várják (ingyen!!!) a látogatókat a szervezők, a "Kenderkések", a polgármester és mindenki. És a WC a rendezvény végén is tiszta!
Az alábbi levelet kénytelen vagyok ide tenni, hisz írója csaknem halálos fenyegetéssel kérte, mivel a vélemények automatikus megjelentetése még nem megoldott:
"A Tatai Sokadalom-ban találkoztunk, gondolom emlékszik azokra a balgákra, akik pénztárca nélkül és szűk másfél órás időkerettel indultak neki a programnak...Mentségünkre legyen mondva, hogy akkor vettünk részt rajta először és nem volt túl sok információ a birtokunkban. "Valami kézműves izé az Angol Parkban" - ennyit tudtunk. De amint körülnéztünk, elvarázsolt minket az a különös hangulat, ami az egészet belengte - éreztük, hogy másnap vissza kell mennünk, ezúttal felkészültebben. Két kislányunk imád kézműveskedni, élvezték is nagyon a rengeteg alkotási lehetőséget. Mi pedig megvásárolhattuk a Váry-féle vajtartót, amivel már az előző nap (akkor még plátói) szerelembe estünk. Azóta nemcsak gyönyörű dísze a konyhaszekrényünknek, de egyik leghasznosabb segítségünk is a mindennapok során. Köszönjük!"

Örömmel várjuk a hírlevelet (nemcsak a csésze miatt :-) ), hiszen már magát a honlapot is élmény volt olvasgatni.

Üdvözlettel:               Pelsőci Edina & Nagy Tamás

Azoknak a kedves látogatóimnak pedig,  akik nyugovóra térnek, mert már későre jár, ezzel a zenével kívánok
jó éjszakát...
Fokhagymához
Vajtartó
vagyis ez az a híres Váry-féle vizes vajtartó
Borhűtő és borhűtő készlet
Váry Gábor
a Praktika Magazinban


"Váry Gábor keramikus kiérdemli a "legönzetlenebb" címet, mert az agyagozás minden fortélyát, amit tudnunk kell ahhoz, hogy igazán szakszerűen készül- hessenek el a tárgyaink, elárulta nekünk. Sőt, felhatalmazott ben- nünket arra, hogy elmondjuk; ha bárki elakad az agyagozásban, nyugodtan felkeresheti őt a műhelyében."
Kerámia, Keramia, kerámiatermékek, Fazekasok Keramikusok, Vajtartó, Minden ami kerámia, égetett kerámia, Cserép, cserépedények Borhűtő, kerámiatárgyak keramikus, Borhűtő fazekas fazekastermékek, hagyományos kerámia, Kerámia ajándék, Nászajándék Karácsonyi ajándék meglepetés Táplálkozás lakáskerámia kerámiák a lakásban borhűtő borhűtő készlet esküvői ajándék ajándékozás születésnapra, névnapi ajándékok BÖGRÉK, Csészék, kézműves kerámia, iparművészeti kerámia Ajándék kerámia edények, Borhűtő, csíratál, vajtartó, kerámia, fazekasság, gulyásos tál, hagymatartó, fokhagymatartó, korongozás, agyagozás, kézművesség, gyertyatartó, aromamécses, fakanáltartó, napóra, belsőépítészeti kerámia, kerámia a lakásban, hogyan díszítsük otthonunkat, egészségesen élni, életmód, harmonikus otthon, a kerámia története, tanulmányok a kerámia témakörében, korongozzunk együtt, az ízlés formálása, művészet a kézművességben, hagyományos kerámiák, díszítés, a honfoglalók edényei, kerámiát saját kezűleg, hogyan tároljuk a vajat, borhűtő, a csíráztatásról, avagy a csíráztatás technikája, a napórák története, tanulmány a napóráról, az égetett kerámia, mázakról, amit a kerámiáról tudni érdemes, mi a fazék, mi a csupor, szép kerámiák, kiállítás, képek a kiállításról, képek a napórákról, kirakodó vásár, kézműves vásár, Táncháztalálkozó, Mesterségek Ünnepe, népművészet, iparművészet, köcsög, kerámia mázazása, kézzel faragott kerámia, fazekas műhely, mi van a fazekas műhelyben, mi az a bokály, néhány szó a fazékról, verdung, meszely, icce, pint. Aki azt gondolja, hogy ingyen kerámia, vagy ingyen ajándéktárgy tényleg létezik, az téved. A legolcsóbb kerámia vagy legolcsóbb akármi sokszor a legdrágább.
Borhűtő, csíratál, vajtartó, kerámia, fazekasság, gulyásos tál, hagymatartó, fokhagymatartó, korongozás, agyagozás, kézművesség, gyertyatartó, aromamécses, fakanáltartó, napóra, belsőépítészeti kerámia, kerámia a lakásban, hogyan díszítsük otthonunkat, egészségesen élni, életmód, harmonikus otthon, a kerámia története, tanulmányok a kerámia témakörében, korongozzunk együtt, az ízlés formálása, művészet a kézművességben, hagyományos kerámiák, díszítés, a honfoglalók edényei, kerámiát saját kezűleg, hogyan tároljuk a vajat, borhűtő, a csíráztatásról, avagy a csíráztatás technikája, a napórák története, tanulmány a napóráról, az égetett kerámia, mázakról, amit a kerámiáról tudni érdemes, mi a fazék, mi a csupor, mi a fene, mi az icce, hány fokon égessük a kerámiát, a bor hűtése, népművészet, iparművészet, köcsög, kerámia mázazása, kézzel faragott kerámia, fazekas műhely, mi van a fazekas műhelyben, mi az a bokály, néhány szó a fazékról, verdung, meszely, icce, pint. És megint mondom, az ingyen kapható az értéktelen is, ami a legolcsóbb kézműves termék, ami mindíg akció nyári akció, őszi akció, téli akció, tavaszi akció, vagy akciós termékek, azokkal biza lehet, hogy nem is jár olyan jól. Kerülje, ami ingyen van!
Használható kerámia, kerámia, ami tényleg jó, Konyhai kerámia, kerámia mindenkinek, kerámia neked, Jó ajánlat, népművészet, iparművészet, hagyományőrzés, kerámia, ami kerámia, Váry kézmíves kerámia, képzőművészet, Vásár, kirakodó vásár, kerámia vásár,
A valóban használható legszebb kerámia, minőségi szép kézműves  magyar hagyományos kerámia, ajándék kerámia, nászajándék, kerámia . Borhűtő, vajtartó, iparművészeti kerámia, népművészeti kerámiák, egyedi kerámiák, nászajándék, szülinapra is,  konyhai kerámia. Használati kézműves kerámia.
Szeretettel üdvözlöm,
Isten hozta!
iratkozzék fel a hírlevélre
Vélemények, észrevételek:

   Tisztelt Váry Úr!

  A ma vásárolt borhűtőt vizsgáztatom. Az eredményt, majd megírom.

  Tetszik az eladási statégiája és a honlapja is!

  Még biztosan megkeresem.

   Üdvözlettel Ördög László
           2007. 10. 21.


  Kedves Gábor!

Talán nem haragszik a közvetlen hangnemért, de a honlapja indított rá. Szóval szeretnék feliratkozni a hírlevelére.

Név: xxxxxx yyyyyyy          E-mail: ?????@??????.hu

Érdekel: bármi, ami kézművességgel, kreativitással kapcsolatos, ezotéria, sport…. Szóval sok minden.

A mesterségek ünnepén láttam először a munkáit, el is hoztam a kis szórólapocskát, most az alapján találtunk a honlapjára. Csak gratulálni tudok, ezen a kissé nyűgös, dolgozós szombati reggelen igazi derültséget és jókedvet hozott közénk a közvetlen stílusával.
Kolléganőmmel élvezettel és jókat nevetve olvastuk sorait. Ígérjük személyesen is ellátogatunk a szíves invitálásra egyszer műhelyébe.

További jó munkát, üdvözlettel                                       Csonka Andrea
   2007. 10. 20. 09:21

  Kedves Gábor!

Bár a "váry" kézműves bemutatón nem találkoztunk, de a kolléganőm a híres vajtárolót kutatva vezetett Önhöz. Vidéki lányként rácsodálkoztam az egyszerű és hasznos termékeire, hasonlókat már láttam a falubeli Vince bácsi pincéjében. Ezen a hideg szombati munkanapon nagyon jól indult a napom a honlapját olvasva. Gratulálok!

    2007.10.20  11:06


Az Ön véleménye, észrevétele, kritikája, javaslata pedig valahova
IDE kerül.

Tisztelt Váry Úr!
A budai Skála előtti vásárban nézegettem a kerámiáit, és váltottunk néhány szót. Utána elküldtem a férjemet is azzal, hogy nézegesse meg a vajtartót. Meg is nézegette, meg is vette. Azóta használjuk. Szuper! Igaz, az ára a mi jövedelmünkhöz képest kicsit magas volt, de sebaj. Majd többször lesz ebédre paprikás krumpli kolbász nélkül. Ebéd közben majd nézegetjük a vajtartót. Mi balgák csak mostanában jöttünk rá, hogy mennyi mérget ettünk meg, amíg vaj helyett margarint használtunk. Bevallom, a vaj kenhetetlensége is visszatartott, hisz a jó kis műmargarin nagyon kellemesen kenhető. Most már a vaj is. Hála Önnek! Igazán ötletes találmány, és nagyon szép a kivitel is. Gratulálok a honlapjához. Fantasztikusan jól ötvözi a humort a komoly gondolatokkal. No, de nem fényezem tovább, még elbízza magát. Mit is kért? A koromat? Hm! Nő lévén vagyok annyira hiú, hogy nem árulom el. Találja ki! Kiváncsi még az érdeklődésemre is. Nos, az sokféle. Annyira sok, hogy nem is sorolom fel. Ugye, azért kapok hírlevelet? Hű, de jó lenne a számozott egyedi kávécsésze is! Mind a tíz darab!!! Kettőt megtartanánk a férjemmel, kettőt a gyerekeimnek adnék, a maradék hatot is elajándékoznám.
No, nem álmodozok tovább, inkább álomra hajtom a fejem, miután már elmúlt éjfél, és holnap is nap lesz.
Tisztelettel üdvözlöm, és várom a hírlevelet.
Dénes Pálné (Ilona, Ili, Ica.... és változatai)
Kedves Gábor,

Szuper a honlap! Gratulálok!
A vajtartót pedig az egész család imádja. Köszönet érte!
Üdvözlettel,
Neogrády Katalin
***********************
Komolyan mondom, hogy eddig 3 kivételtől eltekintve, csupa dicséretet kaptam a honlapról. A kritikák közül egyet egy rokonomtól, kettőt pedig kifejezett rosszindulatból, következésképpen, nem teszem ide azokat.
Ezt a mostanit pedig nagyon fontosnak tartom, nem bánnám, ha reflektálnának rá!!!
A honlapjával kapcsolatban a párom már említette önnek a múltkori személyes találkozónkon, hogy nem működik megfelelően.

Ezt én is így látom. A problémát az oldalba ágyazott hangokat lejátszó kisprogram csinálja, ami a gépek elég nagy százalékában lefagyasztja az oldalt. Nálunk otthon lefagy, a munkahelyemen lefagy, az apósomnál nem fagy le.

Ezt a megrendelőt is ezért küldöm e-mailen, és nem a webes megrendelőt használom.

Ettől függetlenül szeretném, ha felírna a hírlevelére, szívesen értesülnék a további, nagyszerű termékekről.

Köszönettel,
D J G2007. utolsó üzenetére
(amelyben újévi köszöntő és a meggyilkolt 6 millió magyar szerepelt) ezt írta valaki - névvel, címmel -.

Igen Tisztelt Váry Úr!

Kérem, törölje e-mail-címemet a hírleveles listájáról. Még véletlenül sem szeretnék több e-mail-t kapni sem Öntől, sem mástól, amiben ilyen és ehhez hasonló mondatok szerepelnek:
"Akiket valami orvosi szobában egy éles kanállal kitéptek az anyaméhből és kutyatápot csináltak belőlük"
Köszönettel, nembarátja:
S. Z.
Ui.: Egyszer mintha már kértem volna Önt, ne küldjön nekem leveleket ... vagy rosszul emlékszem?
Gondolkodtam, megírjam-e? Felesleges energiáit a szaporodásra kellene fordítania, de ez sem tűnik jó ötletnek. Aki ilyeneket gondol, ír, sőt terjeszt, inkább tartózkodjék.
Ez utóbbi mondatért elnézését kérem.
Itt az idő, hogy felhívjam a figyelmét, sem nem "jópofa", sem nem szellemes.

2008. január 3.

Ez az említett hírlevél itt olvasható
és néhány szó az
Árpádsávos Zászlóról
Érkezett: 2008.03.05  03:45
               
Kedves Gábor!
Köszönöm a levelét! Épp legkisebb gyermekem, Panka sírása riasztott fel az éjszaka, ő édesanyja mellett nyugodalmat talált, jómagam viszont a nappali kényszerültem, mivel párom másik oldalán már Csengénk (még egy gyermek, leltári száma: 3.) szunyókált békésen. Így egy jóravaló apának nem lehet más választása, minthogy bekapcsolja a laptopját a nappaliban. Eredetileg dolgozni készültem, de az Ön levelének elolvasása után belemerültem a honlapjába. És ezt a lehetőséget köszönöm, mert igen felüdítő, élvezetes a portál, így hajnali fél négykor is!
Jó munkát kívánok, Isten áldja!
B. Cs.

Néha írok úgymond "mindenkinek" teljesen kéretlenül is. Az ilyen leveleim MINDEN ESETBEN súlyos fenyegetéseket és ellenérzéseket (is) váltanak ki az olvasókból, azokból, akik őszinték és nyíltan meg merik mondani nemtetszésüket. Vannak jónéhányan a gyáva ellenlábasok, akik titkolt rosszindulattal vannak irántam. Ez persze némi büszkeséggel is eltölthetne, hogy ti. már olyan nagy ember vagyok, hogy ellenségeim, sőt rosszakaróim is vannak. Kár, hogy ezek csak amolyan gyáva pondró-féleségek...
Itt most egy (számomra igen szimpatikus) levélváltás folyamata következik:
Tisztelt Váry Úr!

Szeretnék leiratkozni a hírleveléről.

Tisztelettel
S.


Kedves S. !
Szerintem Ön nincs rajta a Hírlevelesek listáján.
Ez a levél mindenkinek elment (a megszólítás is mutatja). A Hírlevél az teljesen más, ahogy az olvasható is honlapomon.
A címét pedig nem találom a Hírlevelesek között (ahova egyébként külön regisztrálni kell).
A dolog roppant egyszerű, állítsa be a levelezését úgy, hogy engem letilt, mert bármikor előfordulhat, hogy egy hozzám érkező üzenet hordozza az Ön címét is, amelyet pedig az én beállításom automatikusan tárol.
Bosszantásul mellékelek egy másfajta reakciót:  itt mellékeltem egy olyan választ, ami eléggé dícsérő volt...
Kedves Váry Gábor Úr!
Egyáltalán nem bosszantott fel nem is ilyen céllal írtam Önnek az e-mailt. Csak annyi levelet kapok és probáltam szelktálni mi az amit kérek továbbra és mit nem.
Én is megnéztem a honlapját és gratulálok hozzá, nagyon szépen sikerült.
Üdvözlettel
S

Kedves S. !
Ha megnézte a honlapomat(köszönöm), akkor gondolhatja, hogy a bosszantásul idézőjeles volt.
Mellékelek még egy válaszlevelemet, amelyet az alábbi reakcióra írtam:
kedves gabor,

bar azt irod, sosem politizalsz, en megis szivesebben olvasnam leveleidet ha valoban egeszen politikamentesek lennenek!
mert igy az elvezeti ertekebol sokat elvesz  nehany "politikamentes" megjegyzesed!
udvozlettel
pchilly
Kedves Pchilly!
Nem tehetem!
Mert akkor az nem én volnék. Szerintem elég egyértelmű leveleim, honlapom és minden megnyilvánulásom alapján, hogy őszinte vagyok. Annak ellenére, hogy az Életben minden eddigi nehézségem és problémám okozója ez. De töretlenül vállalom és továbbra is állítom, hogy bizony KELL széllel szemben pisálni! Legfeljebb az ember lehuggyozza magát.
Szent Pál pedig azt mondta, hogy nem jó, ha az embernek csak barátai vannak...
Mindazonáltal nagyon köszönöm, hogy a politika ellenére elolvasta. Képzelje el, micsoda hatalmas erőfeszítésembe kerül elolvasni a kommutisták szórólapjait és írásait olyan valakinek, akinek nincs hályog a szemén, akinek van szeme a látásra, van füle a hallásra, aki valamely megfoghatatlan adomány révén az átlagnál jobban átlát a szitán. Erkölcsileg sem tehetném meg az őszintétlenséget.
És változatlanul további szép napokat kívánok:
Váry gábor
Pchilly erre válaszolt is: " talan neked van igazad....udvozlettel p."

Ezek után döntse el, fogad-e valaha még tőlem levelet. - tervezem egyébként, hogy nem csak a Hírleveleket, hanem egyéb leveleimet is felteszem a honlapra valamelyik "olvasóterem" aloldalára persze a reakciókkal együtt, mert úgy igazságos - én értem a kritikát, de nem szeretem.
Hajnalban el kell utaznom 3 napra, ezért (arra az esetre, ha erre választ ír) senkinek sem tudok válaszolni.
A S. -ből ítélve Ön hölgy lehet, így:
Kezitcsókolom:
Váry Gábor
Kedves Váry Gábor!
Igen én nő vagyok. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és ha már így összehozott minket sors a félreértések kapcsán, biztos volt valami célja vele. Természetesen szívesen olvasom írásait, és várom Hírlevelét és egyéb levelét is.
Jó utat kívánok!
Üdvözlettel
S.


Tatai Sokadalom 2008.
idén is jó sokan voltak

Berecz András mesét mond
egy igazi pereces
irul-pirul szegény ökör...
aztán kímélet nélkül elbánnak vele...
estére már úgy lefogyott, hogy a bordái is kilátszottak...


A Tatai Sokadalom
számomra évek óta az egyik legkedvesebb rendezvény. Köszönet a szervezőknek: nem silányul, sőt! Tartalmas műsorokkkal, érdekes előadásokkal, baráti, jó magyar hangulatban telik a két nap. Lehet íjászkodni,
táncot tanulni, tartalmasan beszélgetni.
Aztán késő éjszakáig pálinkázni és sörözni a rég nem látott faművesekkel vagy gyertyásokkal, közben hallgatni a táncházasok zenéjét, majd "kényelmeset" aludni a kocsi hátsó ülésén, figyelve a zuhogó eső kopogását.

Regisztráció, feliratkozás
legutóbb július 12-én frissítettem
Már vártam, de nem tudtam, hogy pontosan mikor érkezik.

Foglaljon helyet nálam (jelképesen) és érezze otthon magát, töltse kellemesen ezt a néhány percet.

Tudom, hogy siet. De tán nem lesz haszontalan  itt tölteni egy kevés időt!
Mi járatban? Csak úgy szörfözött, vagy konkrétan engem keresett? Ha netán vascsöveket, vagy vetőmagot szeretne, azzal nem szolgálhatok. Viszont, ha , az agyagozással  kapcsolatos érdekes, hasznos ismeretek megszerzése hozta ide, úgy
videó folytatása
( 1 )
videó folytatása
( 2 )

Ha vásárolni is szeretne, akkor pláne.
Váry Gábor, keramikus, vélemény
csíráztató tál, csíratál, kerámia csíratál, Váry kerámia
Csíratál
almasütő, kerámia almasütő
Almasütő
Kerámia, Váry kerámia

és elérkeztünk 2009-hez.
Kirámolva a Magyarok Piacán. A csíratál kissé fogyóban van
A vélemények, kérdések és válaszok után folytatom további érdekességekkel, aktualitásokkal, a legutóbbi történések beszámolóival, talál aktuális ujságcikket is, most már ne hagyja abba!
csíratál

Egyben megértését is kérem a tekintetben, hogy (finoman fogalmazva: "sajátos") honlapom bizonyos elemei nem működnek kellő olajozottsággal. Gajda Gyuri barátom kezdeti segítségével teljesen egyedül készítem és frissítem. Persze vannak  még csiszolandó elemek, de folyamamatosan a tökéletesítés érdekében cselekszem.
És mindazok elnézését kérem,
akik néhány megnyilatkozásommal nem értenek egyet! Sértő szándék nem vezérelt, de amit írtam, őszintén írtam, ahogyan én gondolom. Lehet, hogy helyenként kissé nyersen.

              Ügyfélszolgálat ami hagyományos értelemben nincs is.
De, ha bármiben segíthetek - anyagi támogatást persze ne reméljen - szívesen állok rendelkezésére akár telefonon, akár személyes találkozással is.
Ahhoz persze el kell jönnie a Mikes Kelemen utca 24-be, a II. kerületben.
       Kapcsolat:  Vasárnap kivételével délelőtt 10-től éjjel 1-ig. (de tényleg!)
Hívható vonalas telefonszám (06 1) 3910470, mobil: (70) 3190097
Skype: vary.gabor
információért:
Regisztráció:
info@varykeramia.hu
http://www.varykeramia.hu/page8.html
Elakadás esetére tartalék e-mail: varygabor@vipmail.hu
Vizeskancsó és vizes "szett"
Hagymatartó
Köcsög
Ez volt január 30-án:
egy tüntetés képei
A Magyar Nemzet-ben mejelent írás és fotó. Talán néhányan ráismernek saját hagymatartójukra...
Páratlanul nagy megtiszteltetés számomra, ha valaki idáig eljutott. Tudom, hogy nagyon hosszú ez az oldal, de még így sem került terítékre sok-sok érdekesség, amelyekből néhányat megtekinthet ITT
Az alábbi menüpontokon kívül választható még az OLDALTÉRKÉP is.VÉGE (de csak) ennek az oldalnak.
Egy újabb cikk a Szabad Föld január 30-i számából:

ITT

OLDALTÉRKÉP
Csirkesütő
az Ön számára

kerámiában ez a legjobb hely.
az üzletbe itt lehet bekukkantani
oldaltérkép

mert az kell, hogy legyen egy honlapon...
kézmíves kerámia
Váry
Váry
kézmíves kerámia
Váry
Szeretettel üdvözlöm,
Isten hozta!

Minden kedves kerámiát készítő látogatóm figyelmét szeretném nyomatékosan felhívni arra a tényre, miszerint a honlapon olvasható írásos és képi tartalom Váry Gábor kizárólagos szellemi, jogilag védett terméke.  Kegyetlenül unom, hogy némelyek ezeket lelopják és mint sajátjukat használják.
Akit rajtakapok, kártérítésért beperlem!

Az oldal arany kókusz díjat kapott
hogyan lehet itt
vásárolni
mit lehet itt
vásárolni
az Ön
biztonsága
az én
biztonságom
feliratkozás
hírlevélre
1 sört ?
ennyi olvasás után
belépés az üzletbe
ki a fene az a
Váry Gábor
Igyál csapvizet!
örököseid örülnek majd
régi hírlevelek
olvasása
egy kis
humor
Az egészségről
nem szokványosan
oldaltérkép
olvasóterem
hogyan lehet itt
vásárolni
mit lehet itt
vásárolni
az Ön
biztonsága
az én
biztonságom
feliratkozás
hírlevélre
1 sört ?
ennyi olvasás után
belépés az üzletbe
ki a fene az a
Váry Gábor
Igyál csapvizet!
örököseid örülnek majd
régi hírlevelek
olvasása
egy kis
humor
Az egészségről
nem szokványosan
oldaltérkép
olvasóterem
hogyan lehet itt
vásárolni
mit lehet itt
vásárolni
az Ön
biztonsága
az én
biztonságom
feliratkozás
hírlevélre
1 sört ?
ennyi olvasás után
belépés az üzletbe
ki a fene az a
Váry Gábor
Igyál csapvizet!
örököseid örülnek majd
régi hírlevelek
olvasása
egy kis
humor
Az egészségről
nem szokványosan
oldaltérkép
olvasóterem
hogyan lehet itt
vásárolni
mit lehet itt
vásárolni
az Ön
biztonsága
az én
biztonságom
feliratkozás
hírlevélre
1 sört ?
ennyi olvasás után
belépés az üzletbe
ki a fene az a
Váry Gábor
Igyál csapvizet!
örököseid örülnek majd
régi hírlevelek
olvasása
egy kis
humor
Az egészségről
nem szokványosan
oldaltérkép
olvasóterem
Van-e még értéke a hagyományos és természetes formáknak, a kézzel készített, működő tárgyaknak, amelyek magukon viselik az alkotónak nem csak a keze, de a lelke nyomát is?
Kell, hogy legyen! Próbáljuk meg közösen képviselni, hogy ebben a disszonáns és denaturált, középpontját vesztett gőgös és jegeces világban, ebben a mohó és kéjenc világban, ebben a tébolydában van még olyan, ami igaz(i), egyszerű, meleg, tiszta és szép.
Ami a hagyományokon alapulva szolgálja a mindennapi használatot, amit magyar szív vezérelte magyar kéz alkotott.
A HUN Tv portréfilmje
a Kedvezménykártya
nem csak szép,          használható