... egy szépen terített asztalnál ülve, még a paradicsomos olajoshal is jobban ízlik...
Bizonyára Ön is járt már úgy, hogy a gulyásban (vagy bármely más levesben) lévő darabos összetevők az Istennek se akartak a kanálba kerülni, majd azok hosszas üldözésére ráunva a bal kéz hüvelykujjával kellett a kérdést praktikusan ugyan, de nem túl higiénikusan megoldani?
Nos, ez a probléma ezennel végérvényesen megszűnt!!!
Na! Hát ez az! végre egy  NORMÁLIS
gulyásos tál

Nincs több üldözés, nincs több hüvelykujj!
A gulyásos tálka öblös formája elősegíti, hogy a levesben található darabos alkotóelemek könnyedén, szinte ÖNKÉNT boruljanak a kanálba.
Kézhezálló formájának köszönhetően nem csak a szépen terített asztalnál ülve lehet ebből a tálkából kanalazni a gulyáslevest, vagy a halászlét, netán a csülkös bablevest, hanem a tábortűz körül ülve is. A hüvelykujj jól illeszkedik az edény oldalán lévő gomb alakú fülhöz, így teljes biztonsággal tartható kézben a nélkül is, hogy az asztalra kellene tenni.
Űrtartalma jóval nagyobb, mint a szokásos mélytányéroké, ezért egy rendesebb "emberes" adag elfér benne.               
Jó étvágyat kívánok!
kerámia, Váry kerámia
Természetesen minden darab egyedileg szignált.
Háziasszonyok (és konyhaszolgálatos férjek) örömére, mosogatógépbe is tehető és bár személy szerint kifejezetten ellenzem, mikrózható is!
Belépés az üzletbe
Ugrás az első oldalra
Oldaltérkép
Vagyis pont az a méret, amit általában hiányolunk. Mert amikor az ember saját ízlésére sózza, borsozza, erőspaprikázza vagy bármi más módon ízesíti a levesét, akkor nagyon jó volna, ha ezt a nagy gondosságot igénylő, ugyanakkor némi esetlegességgel is bíró műveletsort  nem kellene
újfent megismételni, ha netán egy második tányérnyit is szeretne enni. Mert ez nálunk férfiaknál nem elképzelhetetlen..
  2900.- Ft.
Teljes név

E-mail cím

Postai cím

Mobilszám

Terméknév

Mennyiség

Egyéb

(itt lehet pontosítani és egyéni kérést-kérdést beírni)
Megrendelésnél szíveskedjék PONTOSAN kitölteni. Cím és mobil-szám azért szükséges, mert a futárszolgálat ezek hiányában (vagy pontatlanság esetén) nem tudja a kiválasztott terméket Önhöz eljuttatni.
Kitöltési segítség bővebben   
   még bővebben